Open 5 Rhythms® waves

   Vanaf  vrijdag 7 januari 2022 dansen we terug in de zaal. We starten stipt om 19:30 – 21:30.                  Adres onderaan deze pagina.  Hartelijk welkom vanaf 19:15!  Graag op voorhand inschrijven.                                                                                                                    

 “Een open 5 ritmes Wave” is een open avond met begeleiding rond een bepaald thema om onze flow, onze staccato, onze chaos, onze lyrische en ons stille “zijn” dieper te gaan ontmoeten en te verkennen binnen de eigen mogelijkheden. Deze meditatieve bewegingsdans laat ons gemakkelijker en eenvoudiger vloeien doorheen de dualiteit van het  leven. Het belichamen van de ritmes ontstaat met het doorvoelen van elke wave, elke ademhaling, elke beweging die van binnen naar buiten stroomt en omgekeerd. Ruimte nemen om jezelf te ontvangen in elk ritme, zoals de golven van de zee zich bewegen door de de aantrekking van de maan, de wind, een hevige storm of een orkaan, soms enorm wild maar nadien heel rustig. Voel je je spontaan of niet spontaan? Alles is goed zoals je lichaam zich voelt in het moment, in het nu.

Nieuwe locatie: Parketzaal van het OLV Ziekenhuis Barrièrestraat ter hoogte van huisnummers 15/17,  OLV Inrit 2,  Brugge. Je kan het domein oprijden en 80m verder zie je de danszaal. Gratis parking en 7′ stappen vanaf achterkant station. Inschrijven@dansjegevoel.be of 0495/247204