Workshops & reeksen

Workshop “TRUST YOUR FEET” zondag 22/10/2023

Als je je ogen sluit en de aandacht naar de aura van je voeten brengt wordt je aarding veel krachtiger. We dansen op blote voeten om die aarding te behouden en de overtollige energie in ons hoofd te laten zakken. 

Wanneer voel jij heel bewust de energie in jouw voeten?

 

In een kabbelend riviertje over onregelmatige keien of in de modder stappen of tijdens de zomer op heel warm zand lopen zal je aandacht en gans je gevoel naar je voeten brengen. Je gebruikt spontaan je diepe adem om je focus te behouden en je lichaam in balans te houden. Door de hardheid van de stenen of het hele koude water of de enorme warmte van het hete zand voel je de pijn in je voeten maar ondertussen kom je helemaal in je lichaam!

Het leven doet soms pijn of is hard en toch hebben we de moed om ons pad verder te bewandelen. We vertrouwen onze voeten en gaan verder met hernieuwde inzichten: we groeien, begrijpen en blijven vertrouwen. 

Tijdens deze dansdag geven we o.a. via speelse oefeningen alle aandacht aan onze voeten! De 5 ritmes zijn een krachtige tool en helpen ons bewuster te voelen en meer te vertrouwen in onze pure waarheid. We eindigen met een deugddoend en ontspannen ligconcert met live muziekinstrumenten. 

Datum: 22 oktober 2023

Uur: 11u – 17u

Prijs: 70€ of 65€ vóór 8 oktober

Plaats: OLV ziekenhuis, inrit 2, Barrièrestraat, Brugge

Inschrijven@dansjegevoel.be